dr. Dabóczi Andrea:

Az étrendet az Evolúciós Orvostudományi Munkacsoport (egy magyar kutató-orvos csoport) dolgozta ki, saját kutatásai, terápiás tapasztalatai és külföldi kutatási eredmények alapján. Magam is tagja vagyok ennek a munkacsoportnak. Hét éve tanítom a fogyni vágyókat az étrend helyes alkalmazására. Férjem és én 10 éve az étrend szerint élünk: így sok saját tapasztalatom is összegyűlt.

Az étrend tudományos háttere nem újkeletű, a következtetései azonban újszerűek és meglepőek.

Orvosként meggyőződésemmé vált, hogy a túlsúly és számos népbetegség kéz a kézben járnak, azaz:

•  a túlsúlyos ember megbetegszik,

•  a bizonyos betegségekben szenvedő ember pedig hamarosan túlsúlyos lesz (részben a gyógyszerek mellékhatásai miatt).

A túlsúly és rengeteg betegség közös gyökere a helytelen táplálkozás. De nem az, amit a legtöbben helytelennek tartanak. A táplálkozástudomány kezdi elfogadni, hogy megdőlt a széles körben elterjedt szemlélet.

Táplálkozásterápiás munkánk során azt tapasztaljuk a kollégáimmal, hogy ha VALÓBAN rendbe tesszük a táplálkozást, eredményt érünk el mind a fogyás, mind az egészség „frontján”. De ne a szokásos, „egyél kevés zsírt, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket” ajánlásra gondoljon: lentebb kicsit bővebben kifejtem, hogy miért...

Az egyre szélesebb körben elfogadott tudományos vizsgálatok és a mögöttes elméleti munka de elsősorban az orvosi munkacsoportunk praxisában gyűjtött tapasztalatunk számomra egyértelműen bizonyítja, hogy nem az a helyes táplálkozás, amit az utóbbi évtizedekben hallottunk az egészségesnek mondott, hivatalos táplálkozási ajánlásokban.

Elgondolkodtató, hogy bár egyre több ember táplálkozik az ajánlások szerint, nem csökken, sőt, rohamosan nő a túlsúlyosak aránya. Közben pedig növekszik a civilizációs betegségekben szenvedő emberek aránya is. Sőt, ezek a betegségek egyre fiatalabb életkorban jelennek meg tömegesen.

Amit kevesen tudnak: a modern táplálkozástudomány élvonalában olyan irányzatok erősödtek meg az utóbbi években, amelyek a korábbiaknál jóval kevesebb szénhidrát és több állati eredetű zsír bevitelét javasolják. Ez végre kilépést jelent az elmúlt 50 év beragadt gondolkodási sémájából.

Az általános helyzet viszont még ez: nagyon sokan azért válnak túlsúlyossá, vagy azért nem tudnak lefogyni, mert nem a valóban megfelelő ajánlásokat követik. Ugyanis még alig ismertek a megfelelő ajánlások…

Hogyan lehetnek Önnek is hasonló élményei?

Ha részt vesz a következő tanfolyamok egyikén.

A tanfolyamon bemutatom az étrend tudományos hátterét.

Csoportban vagy önálló tanulással eddig több, mint 2000-en vettek részt a Tartós Fogyás Orvossal tanfolyamon (köztük több orvoskolléga és hozzátartozója is). Néhány éve felmértem a változást, amit a résztvevők elértek. A számszerű eredmények az étrend alkalmazásának első három hónapjára vonatkozóan a következők:

    • átlagos fogyás: 9,7 kg

    • legtöbb fogyás: 45 kg

    • leggyorsabb fogyás: 15 kg/hó

Megszűnt panaszok: 

puffadás és más emésztési problémák, fáradékonyság, alacsony teherbírás, nehézláb érzés, alvászavar, szorongás, bőrkiütések, száraz bőr, váll-/felkar-/könyök-/térd-/bokafájdalom, lépcsőjárási nehézség, szájnyálkahártya sebek (pl. afta), kéz- és lábduzzanat, bőrpír, kisízületi fájdalmak, pattanásos bőr

Gyógyulásnak indult betegségek:

magas vérnyomás, allergia, asztma, 2-es típusú cukorbetegség, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés, autoimmun hepatitis, menstruációs zavar, ízületi gyulladások, depresszió, epilepszia, Parkinson-kór, hiperaktivitás, diszlexia, diszgráfia

Megszűnt betegségek:

reflux, magas vérnyomás, szívritmuszavar (pitvari tachicardia, pitvarfibrilláció), 2-es típusú cukorbetegség, köszvény, ekcéma, krónikus hasmenés, reumás ízületi gyulladás, PCO, inzulinrezisztencia

Az alkalmazott étrend közvetlen hatására és a fogyás által javult a résztvevők szellemi és fizikai teljesítőképessége, nyugodtabban alszanak, és kevesebb idő alatt kipihenik magukat.

A lelki problémák oldódásának alapos megfigyeléséhez a tanfolyam időtartama túl rövid idő, de az elmondható, hogy a résztvevők túlnyomó többsége láthatóan felszabadult a „nyomás” alól, sokan kifejezetten nagy örömet éltek át, javult az önbizalmuk és az általános mentálhigiénés állapotuk.

Tartós Fogyás Orvossal – tanfolyam fogyni és gyógyulni vágyóknak.

Információ: drdaboczi@drfogyas.hu

© Borka Balázsné dr. Dabóczi Andrea orvos, e.v., nyilvánt. szám: 50154520 | Borka Balázs, e.v., nyilvánt. szám: 32420687 | Borka Vince, e.v., nyilvánt. szám: 56651771

A Tartós Fogyás Orvossal tanfolyamon Ön:

 • Egy táplálkozási szemléletet és az arra épülő étrendet tanulhatja meg, a gyakorlatban is.
 • Megismeri a szemlélet tudományos hátterét, és orvosi segítséget kap az étrend alkalmazásához.
 • Recepteket, heti étrendet, beszerzési tanácsokat kap, sütés-főzési technikákat tanul.
 • Ha csoportban is részt vevesz: az orvosi vezetés arra is kiterjed, hogy az esetleges betegségei és gyógyszerei figyelembevételével kap személyre szóló orvosi tanácsot az étrend bevezetéséhez.
 • Ha nem szed gyógyszert: önállóan, egyéni tempóban haladva is megtanulhatja az étrendet (egy profi online oktatófelületen), és önállóan étrendet válthat.
 • Ha gyógyszert szed vagy személyes támogatást akar igénybe venni: kislétszámú online tanulócsoportba is jöhet; a résztvevők jelentős segítséget kapnak az étrend alkalmazásához egymástól és tőlem.

Mi NEM ez a módszer?

·  nem fogyókúrás szer  – ami káros lenne az Ön egészségére

·  nem gép  – amit sok pénzért kellene megvennie

·  nem edzés  – ami rengeteg idejét vinné el

·  nem koplalás  – amit egyikünk sem szeret

·  nem fogyóKÚRA  – aminek egyszer csak vége

Orvosként az a küldetésem, hogy segítek lefogyni túlsúlyos embereknek – gyakran a betegségeiket is gyógyítva.

Nagyszerű érzés az örömüket látnom, amikor felszabadulnak a túlsúly és a betegségek terhe alól.

Tartós Fogyás Orvossal

dr. Dabóczi Andrea táplálkozásterápiás orvos és fogyásszakértő tanfolyama fogyni és gyógyulni vágyóknak

Bemutatkozom ebben az 5-perces videóinterjúban

A tanfolyamról dióhéjban

A legfontosabb: orvosi vezetés mellett, biztonságban fogyhat és gyógyulhat sokféle krónikus betegségből

Az alkalmazott étrend élettani szempontból ideális ütemű fogyást biztosít.

Tehát (szemben más, szupergyors fogyást ígérő szerekkel, gépekkel vagy programokkal) Önnek nem kell tartania attól, hogy a hirtelen fogyástól erőtlenné válik vagy rosszul lesz.

Így biztonságban érezheti magát. Orvosként tudom, hogy nem jó a szupergyors fogyás. Sőt, egyénenként eltérhet a megfelelő ütem, főleg betegségek mellett.

Ez azért jó, mert Ön meg fogja érteni, hogy mi az élettani és biokémiai alapja ennek a táplálkozási módszernek.

Így a mechanikus tudás helyett egy szemléletet szerez, amit biztonsággal tud alkalmazni hosszú távon is.

Egy teljes értékű étrendet fog megtanulni.

Olyan ételeket és étkezési szokásokat javaslok, amelyeknél figyelembe veszem az emberi szervezet makró- és mikrótápanyag-igényét.

Tehát emellett az étrend mellett nem szükséges semmiféle étrendkiegészítőt vagy vitaminkészítményt szednie – ezek nem csupán drágák, hanem gyakran haszontalanok, sőt, károsak is lehetnek a mellékhatásaik vagy az aránytalan adagolásuk miatt.

Az online tananyag 10 órányi oktatóvideót tartalmaz, az online csoportfolyamat 5, egyenként másfél-két órás alkalomból áll.

Így van idő az étrend mögött álló elmélet megértésére, és alaposan meg tudjuk beszélni a felmerülő kérdéseket.

Ezért képes lesz megvalósítani mindazt, amit megtanul, mert alapos tudás birtokába kerül, és belülről jövő motiváció segíti majd Önt az alkalmazásban.

Az orvosi vezetéssel zajó csoportfolyamatban 8-13 fő vesz részt.

Ennek az a nagy előnye, hogy kilakul egy segítő légkör, támogatják egymást a résztvevők: ötleteket adnak egymásnak, megosztják a sikereiket és a nehézségeiket is egymással.

Így Ön nem lesz egyedül a fogyási folyamat során. Sokkal kisebb eséllyel adja fel, mint amikor egyedül (esetleg egy-egy ismerősével együtt) próbált lefogyni.

Mentális szempontból is körüljárjuk az étrend alkalmazását.

A képzés vezetőjeként szükség esetén szakmai kontrollt vagy segítséget kapok.

Tagja vagyok annak a kutató-orvos munkacsoportnak, amely ezt az étrendet kidolgozta, és a gyógyításban is alkalmazza. Így bármikor kérhetek szakmai segítséget a kollégáimtól.

Ez különösen akkor ad nagy biztonságot Önnek, ha betegség és/vagy gyógyszerszedés mellett szeretne lefogyni ezzel a módszerrel: személyre szólóan (ha szükséges, szakmai segítséget kérve) adok javaslatot az étrend bevezetéséhez.

Az étrendben egyszerű alapanyagokat használunk.

Tehát Önnek nem kell különleges és drága élelmiszereket vennie. Sőt, az alapanyagok egy része kifejezetten az olcsó kategóriába tartozik.

Így csökkennek az élelmiszerre fordított kiadásai (és a megmaradt pénzt például újra csinos ruhákra költheti...).

Könnyen és gyorsan elkészíthetők a javasolt ételek.

Az étrendben könnyen elkészíthető ételeket fogok javasolni. Persze jól jöhet majd egy kis kreativitás!

Tehát nem kell attól tartania, hogy sok időt visz el az étrend alkalmazása: inkább csökkenni fog a konyhában töltött ideje (ha eddig is főzött).

A tanfolyamot elvégzők bekerülnek egy laza közösségbe.

Ha csoportba is jelentkezik, akkor levelezőlistára, receptmegosztó Facebook-csoportba kerülhet. Időnként klub-jellegű összejöveteleket tartunk a tanfolyamot végzetteknek.

Ez azért jó, mert sok információt és tapasztalatot osztunk meg egymással a tanfolyam után is, Ön pedig bármikor kérdezhet a többiektől és tőlem ezeken a fórumokon. Így további megerősítést kaphat, ha esetleg elbizonytalanodik az étrend alkalmazása kapcsán.

Orvosi tapasztalataim

130 tanfolyami csoport vezetését követően

Még többet szeretne tudni az alkalmazott módszer hátteréről?

A fogyás-tanfolyamon Ön megtanulhatja, hogy:

Milyen tápanyagok és hogyan hasznosulnak a szervezetünkben?

Mi jó és mi nem?

Hogyan hatnak ránk a nemkívánatos anyagok? Mit együnk, hogy elkerüljük ezeket?

Milyen betegségek járnak együtt a túlsúllyal; mit és hogyan tehetünk ellenük?

Miből és milyen ételeket készítsünk a biztos fogyáshoz és a visszahízás ellen?

Mit együnk reggelire/ebédre/vacsorára? (Receptek, ötletek és közös sütés-főzés.)

Mi történt Péterrel? - videóinterjú egy korábbi tanfolyam résztvevőjével

Éva és Férje - videóinterjú egy korábbi tanfolyam résztvevőjével

A tanfolyamot követően sem kell vásárolnia tőlem semmit az étrendhez.

Ez a tanfolyam nem szól semmilyen gép, szer vagy egyéb termék megvásároltatásáról. Ehhez a fogyásmódszerhez nem kell ilyeneket vennie. Sőt, kifejezetten ellenzem ezeket.

Úgyhogy nyugodt lehet: nem beszélem rá semmiféle szerre vagy gépre. Független marad az effélék gyártóitól és forgalmazóitól.

A képzésnek gyakorlati része is van (sütés-főzés, ételötletek, receptek, heti étrend).

A gyakorlatban is megtanulja a javasolt ételek elkészítését és a lényeges fogásokat, valamint konkrét recepteket, étellistákat is kap a kezébe.

Ezért mindig lesz ötlete ahhoz, hogy változatosan és ízletesen főzzön: nem csupán egy papíron szereplő elméleti „diéta” lesz az Ön kezében, aminek a megvalósítása bizonytalan...

A biztonságos online fizetést az OTP Mobil Kft. által fejlesztett SimplePay biztosítja.

A tanfolyamnak a Tartós Fogyás Orvossal nevet adtuk (a Férjemmel, aki a szervezésben segít).

Tartós – mert aki megtanulja és helyesen alkalmazza ezt az étrendet, az biztosan eléri és meg is tudja tartani az ideális testsúlyát (nincs kínzó éhségérzet, és nincs jojóeffektus).

Fogyás – mert jelentős fogyást hoz a túlsúlyos emberek számára.

Orvossal – mert kutató-orvoscsoport által kidolgozott, valóban tudományos alapon álló módszerrel történik a fogyás. A tanfolyamot táplálkozásterápiás orvosként én vezetem. Az orvosi kíséret arra is kiterjed, hogy figyelembe veszem a résztvevők esetleges kísérőbetegségeit és a szedett gyógyszereiket is.

Egyáltalán nem szükségszerű, hogy „leharcolt”, ideges, fáradt, túlsúlyos vagy beteges legyen.

És nem az Ön hibája, ha ezek közül valamelyik nehezíti az életét.

Én mindegyikkel küzdöttem…

Adok tanácsot és segítséget a kitartáshoz. Sőt, beszélünk az esetleges „hitetlenkedő” és „ellendrukker” ismerősök leszerelésének technikáiról is.

Tehát Ön erős belső tartást szerez. Nem kell félnie attól, hogy nem tud majd mit mondani a követett étrendről a környezetének, és hogy ők esetleg eltántorítják attól, ami jó Önnek.

Tájékozódjon az önállóan tanulható tanfolyami modulokról, az induló csoportokról és az egyéb részletekről a gombra kattintva:

Rettenetesen bosszantott, hogy orvos létemre képtelen vagyok meggyógyítani magam több betegségből, és nem tudok megszabadulni a felesleges kilóimtól.

Megoldás után kutatva, a táplálkozástudomány szakterületére kerültem, majd aktív tagja lettem az Evolúciós Orvostudományi Munkacsoportnak. Ez hatalmasat változtatott orvosi szemléletemen.

Megtanultam egy módszert – az evolúciós orvoslást –, aminek az a lényege, hogy olyan ételekkel gyógyítunk, amelyek megfelelnek az ember biológiai adottságainak. Rengeteg terápiás tapasztalatot gyűjtöttünk orvos és kutató kollégáimmal.

A módszer alkalmazása ideális testsúlyt, egészséget, munkabírást és kiegyensúlyozottságot hozott az életembe.

De nem csak az enyémbe!

Az elmúlt hét évben több, mint kétezren tanulták meg tanfolyamaimon azt az étrendet, ami fogyást és gyógyulást eredményez.

Ez az étrend szinte kicseréli az embert: önmaga eredeti, jól működő változatára.

Arra jöttem rá, hogy nagy erőt kapnak azok, akik nem egyedül, hanem társakkal, csoportban tanulják meg ennek az étrendnek az elméletét és gyakorlatát.

Ezért tartok kiscsoportos fogyás-tanfolyamokat.

Így személyre szólóan is tudom segíteni a résztvevőket. Ők pedig támogatják és bátorítják egymást.

Élmény így tanulni, és sokkal könnyebb a megtanultak alkalmazása, mint egyedül.

Ha szeretne újra csinos, egészséges, energikus, életvidám és magabiztos lenni,

akkor ez a tanfolyam Önnek való.

 • tartós fogyást hoz az Ön életébe – felszabadul a teher alól, sokkal jobb életminősége lesz
 • eltünteti vagy jelentősen mérsékli sokféle egészségügyi tünetét – megszabadul a közérzetét rontó és munkáját hátráltató nyavalyáktól
 • biztosítja szellemi frissességét és fizikai erőnlétét: napi két étkezéssel is kiválóan fogja bírni a munkát – nem lesz éhes néhány óránként
 • kisimítja az idegrendszerét: nyugodtabb lesz, jobban fogja bírni a stresszt – kevesebbet fog idegeskedni
 • segít a jó minőségű alvásban: rövidebb idő alatt fogja kipihenni magát – nem fog kóvályogni az álmosságtól napközben
 • erősíti az immunrendszerét: ellenálló lesz a fertőzésekkel szemben – kisebb eséllyel vagy sokkal kevésbé fogják lenyomni a betegségek

Ez az étrend nem a megszokottak „habosított” változata...

Nem egy kicsit több saláta.

Nem egy kicsit kevesebb és szárazabb hús.

Nem egy kicsit pontosabb kalóriaszámolgatás.

Nem egy kicsit ügyesebb „mit egyen mivel” elmélet.

És nem is egy kicsit több koplalás.

EZ GYÖKERESEN MÁS.

A fentiek – amelyekkel talán már Ön is próbálkozott – hozhatnak valami eredményt…

Az igazi EREDMÉNYT – ideális testsúlyt, tartós egészséget, életerőt, szellemi és fizikai frissességet – azonban az az étrend adja, amit Andrea és orvos-kutató kollégái alkalmaznak. Ezt az étrendet tanulhatja meg Ön is.

Nagyon új lesz. Egyes elemeiben megdöbbentő. De logikus, érthető, valamint biokémiai és élettani alapokon álló. Ráadásul rengeteg tapsztalat, sok-sok fogyási és gyógyítási eredmény van a hátterében.

Az elméleti tudáson túl Ön olyan gyakorlati ismereteket kap a tanfolyamon, amelyek alkalmazása Andrea és kollégái praxisában sok száz esetben nagyszerűen bevált. Nem csupán érzésre, hanem orvosi diagnosztikai vizsgálatokkal mérve.

Tanulás közben azt fogja kérdezni: „De hogyhogy nem tud erről mindenki?

Azért, mert ez egy régi-új tudás, amit újra fel kell fedezni. Ez az étrend a NAGY VISSZATALÁLÁS arra az útra, amiről tízezer éve kezdett letérni az emberiség. Különösen az utóbbi évtizedekben „hajlott el” igazán…

Miért határoztam el, hogy kiscsoportos tanfolyamokon tanítom az étrendet?

Tájékozódjon az önállóan tanulható modulokról, az induló csoportokról és az egyéb részletekről a gombra kattintva:

Részletes interjúk

Rövid vélemények a tanfolyam hatásairól

Korábbi résztevők a tanfolyamról

A Facebookon ezeket írták, többek között...

Lejjebb görgetve még sokat olvashat a tanfolyam vezetőjéről, a tanfolyam tartalmáról és az étrendről – de ha azonnal akar tájékozódni az önállóan tanulható tanfolyami modulokról, az induló csoportokról és az egyéb részletekről, akkor kattintson a gombra:

Andrea tanfolyamán Ön orvosi vezetés mellett, biztonságosan tanulhatja meg annak az étrendnek az elméletét és helyes alkalmazását, ami:

Ez egy rövid összeállítás. Lentebb több véleményt is megnézhet.

dr. Dabóczi Andrea, a tanfolyam vezetője

Tájékozódjon a tanfolyami modulokról, az induló csoportokról és az egyéb részletekről a gombra kattintva:

Talán felmerül Önben a gondolat: Na, ez egy újabb „csodadolog”… Valami portéka, amire próbálnak rászedni…

Érdemes látnia: szinte minden fogyókúrás módszerhez valamilyen készítményt (port, bogyót, kapszulát), speciális ételt vagy eszközt kell vásárolni. Általában hosszú távon és sok pénzért. Ezeket a módszereket azzal a céllal propagálják, hogy eladják a mögöttük álló portékát.

Ha segít is valamit a készítmény, speciális étel vagy eszköz, amint abbahagyja a használatát – tehát amint nem költ rá újból és újból – megáll a fogyás, és lassan visszajönnek a kilók…

A Tartós Fogyás Orvossal tanfolyam

hátterében nincs sem készítmény, sem eszköz.

És semmiféle „hátsó szándék”.

Itt egy új táplálkozástudományi szemléletet, és az abból fakadó étrend mindennapi, gyakorlati alkalmazásának fortélyait tanulhatja meg.

Ha csoportba is jelentkezik, akkor orvosi vezetést és a társak (a tanulócsoport) hathatós támogatását kapja ahhoz, hogy valóban tartós fogyást érjen el, és megszabaduljon esetleges krónikus betegségeitől vagy az életét nehezítő kisebb-nagyobb tüneteitől.

Annak eldöntésében, hogy ez módszer rászedés vagy nem, segíti Önt, ha meghallgatja, mit mondtak néhányan, akik már elvégezték a tanfolyamot.

Megnézem a rövid interjúkat.

Kiknek való ez a tanfolyam?

Kiknek NEM való ez a tanfolyam?

 • Azoknak, akik már megértették, hogy a normális testsúly fontosabb a puszta esztétikánál (bár az sem elhanyagolható);
 • akik már kipróbáltak néhány tartós eredményt nem hozó fogyókúrás módszert, böjtkúrát, zsírégető edzésprogramot, csodabogyót vagy csodakütyüt (vagy nem akarnak kipróbálni ilyeneket);
 • akiknek elegük van a sok kuruzslásból, és végre tudományos módszerrel és orvosi segítséggel de nem az orvos által forgalmazott szerekkel vagy kütyükkel akarnak lefogyni;
 • akik szakértő orvos felügyelete alatt, a betegségeikből is gyógyulva szeretnének lefogyni, és úgy is maradni (sokféle betegség szüntethető meg, de a gyógyszert szedők esetében elengedhetetlen az orvosi felügyelet);
 • akik elég motiváltak azaz eléggé elegük van már a túlsúlyukból vagy a betegségeikből ahhoz, hogy változtassanak a megszokott táplálkozási szokásaikon;
 • akik szívesen megértenek néhány élettani összefüggést, ami alapot ad a helyes étrend kialakításához;
 • akik nem akarnak többet költeni élelmiszerre, mint eddig;
 • akik nem akarnak éhezni vagy energiahiánytól satnyulni fogyás közben, hanem jókat akarnak enni, és bírni akarják a fizikai és szellemi munkát;
 • akik szívesen veszik a kiscsoport többi tagjának támogatását a fogyás és a gyógyulás folyamatában (ez nagyon komoly motiváció és segítség);
 • akik eléggé kíváncsiak ahhoz, hogy benevezzenek a tanfolyamra, aminek az elvei és módszerei nagyban eltérnek a zsákutcába jutott általános táplálkozási ajánlásoktól (de közel állnak a hagyományos magyar konyhához).
 • Azoknak, akik megrögzött és hajlíthatatlan vegetáriánusok vagy vegánok;
 • akik kizárólag a testmozgás vagy a kalóriaszámolgatás fogyasztó erejében hisznek;
 • akiket még nem zavar a túlsúlyuk és/vagy a betegségük annyira, hogy emiatt módosítanák az étrendjüket;
 • akik inkább elköltenek egy csomó pénzt mindenféle étvágycsökkentő és egyéb fogyókúrás termékre, mint hogy pici önfegyelmet gyakorolnának az étkezésben, és módszeresen követnének egy néhány hét alatt megtanulható, összeségében olcsó, tudományos alapokon álló és élvezetes étrendet.

Hol találkozhatott már velem?

MISKOLC TV

Most online eszközökkel de a kiscsoport számos előnyét megtartva, és új előnyökkel kibővítve tartjuk a tanfolyamokat.

Modulárissá tettük a tanfolyami anyagot, ami az önálló tanulást és étrendváltást is lehetővé teszi.

Most online formában de továbbra is kiscsoportban vagy önállóan – lehet tanulni, aminek számos előnye van.

Most online formában de továbbra is kiscsoportban vagy önállóan – lehet tanulni, aminek számos előnye van.

MOST ONLINE FORMÁBAN

KIBŐVÍTETT TARTALOMMAL

Tartós

Fogyás

Orvossal

dr. Dabóczi Andrea táplálkozásterápiás orvos, fogyásspecialista

Miért válnak köddé az efféle fogadalmak?

Tehát nem a túlsúlyos emberek hibája, hogy túlsúlyosak, és hogy nem képesek megszabadulni a felesleges kilóiktól.

A fentiek alapján bizonyára nem is kell tovább magyaráznom, hogy MIÉRT FOGLALKOZOM FOGYÁSSAL TÁPLÁLKOZÁSTERÁPIÁS ORVOSKÉNT, ÉS MIÉRT VÁLT KÜLDETÉSEMMÉ EZ A MUNKA.