JELENTKEZÉS

Tartós Fogyás Orvossal

dr. Dabóczi Andrea táplálkozásterápiás orvos és

fogyásszakértő tanfolyama fogyni és gyógyulni vágyóknak

Tartós

Fogyás

Orvossal

1. Megjelenik egy fontos információs oldal az Ön böngészőjében: kérjük, tegye meg az ott leírt két egyszerű lépést.

2. Néhány percen belül kap egy e-mailt a rendszerünktől: 

A megrendelőlap elküldését követően...

Mobilon nézi ezt az oldalt?

Fordítsa vízszintes nézetbe (fekvőbe) a mobilt az oldal áttekintő nézetéhez. A lentebbi jelentkezési lapot álló nézetben könnyebb kitöltenie.

Szokványos banki átutalással is fizethet

Ha bankkártyával vagy tárcával fizet sikeresen, akkor várhatóan negyed órán belül elküldi a rendszerünk a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail címre.

Ha utalással fizet sikeresen, akkor várhatóan két munkanapon belül küldjük a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail-címre.

Az e-mailből töltheti le az ÁFA-mentes számlát a kifizetett díjról. A számlán az „Online tanfolyam-hozzáférés (Elmélet modul)” megnevezés fog szerepelni.

Bankkártyás vagy tárcás fizetés esetén átirányítjuk Önt a Barion rendszerébe. Ezt a kiemelkedően biztonságos rendszert használja rengeteg más szolgáltató is: bizonyára ismerős lesz a felület.

Az Ön bankkártyájának adatai nem jutnak el hozzánk. Csak a sikeres fizetésről kapunk egy értesítést, amit a rendszerünk automatikusan az Ön rendeléséhez kapcsol. Így tudunk gyorsan hozzáférést adni Önnek a tanfolyami modulhoz.

Tartós Fogyás Orvossal – tanfolyam fogyni és gyógyulni vágyóknak.

Információ: drdaboczi@drfogyas.hu

© Borka Balázsné dr. Dabóczi Andrea orvos, e.v., nyilv.tart. szám: 50154520 | Borka Bálint e.v., nyilv.tart. szám: 56379934

A biztonságos online fizetést a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt Barion Zrt. biztosítja.

a) Ha bankkártyával vagy Barion / Apple Pay / Google Pay tárcával fizet: az e-mailből kattintva megnyílik egy oldal az Ön böngészőjében: onnan továbblépve tud fizetési módot választani.

b) Ha átutalással (esetleg egy MBH bankfiók pénztárában készpénzben) fizet: az e-mailben találja az átutaláshoz vagy készpénzes befizetéshez szükséges adatokat: pontosan az ott leírtak szerint járjon el.

Biztonságos a bankkártyás fizetés

A kifizetést követően:

Az átutalásos fizetést közvetlenül a mi bankszámlánkra tudja teljesíteni. Az átutalásokat kézzel kell beérkeztetnünk, ezért a sikeres fizetést követő kb. két munkanapon belül tudunk Önnek hozzáférést adni a tanfolyami modulhoz.