JELENTKEZÉS

Tartós Fogyás Orvossal

dr. Dabóczi Andrea táplálkozásterápiás orvos és

fogyásszakértő tanfolyama fogyni és gyógyulni vágyóknak

Tartós

Fogyás

Orvossal

1. Megjelenik egy fontos információs oldal az Ön böngészőjében: kérjük, tegye meg az ott leírt két egyszerű lépést.

2. Negyedórán belül kap egy e-mailt a rendszerünktől: a levélből kattintva megnyílik egy oldal az Ön böngészőjében: azon tud fizetési módot választani.

A megrendelőlap elküldését követően...

Mobilon nézi ezt az oldalt?

Fordítsa vízszintes nézetbe (fekvőbe) a mobilt: úgy nagyobbak lesznek a betűk és az adatmezők a lentebb található megrendelőlapon.

A kifizetést követően:

Ha bankkártyával fizet sikeresen, akkor várhatóan egy órán belül elküldjük a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail címre.

Ha utalással fizet sikeresen, akkor várhatóan egy munkanapon belül küldjük a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail-címre.

Az e-mailből töltheti le az ÁFA-mentes számlát a kifizetett díjról. A számlán az „Online tanfolyam-hozzáférés (Elmélet modul)” megnevezés fog szerepelni.

Bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk Önt az OTP Mobil SimplePay felületére. Ezt a kiemelkedően biztonságos rendszert használja pl. a MÁV és rengeteg más szolgáltató. Bizonyára ismerős lesz a felület.

Az Ön bankkártyájának adatai nem jutnak el hozzánk. Csak a sikeres fizetésről kapunk egy értesítést, amit a rendszerünk automatikusan az Ön rendeléséhez kapcsol. Így tudunk gyorsan hozzáférést adni Önnek a tanfolyami modulhoz.

Tartós Fogyás Orvossal – tanfolyam fogyni és gyógyulni vágyóknak.

Információ: drdaboczi@drfogyas.hu

© Borka Balázsné dr. Dabóczi Andrea orvos, e.v., nyilv.tart. szám: 50154520 | Borka Balázs e.v., nyilv.tart. szám: 32420687

A biztonságos online fizetést az OTP Mobil Kft.

által fejlesztett SimplePay biztosítja.

Az átutalásos fizetést is az OTP Mobil Kft. átvezetési bankszámlájára tudja teljesíteni. Egyes esetekben az átutalásokat kézzel kell beérkeztetnünk, ezért a sikeres fizetést követő kb. egy munkanapon belül tudunk Önnek hozzáférést adni a tanfolyami modulhoz.