JELENTKEZÉS

Tartós Fogyás Orvossal

dr. Dabóczi Andrea táplálkozásterápiás orvos és

fogyásszakértő tanfolyama fogyni és gyógyulni vágyóknak

Tartós

Fogyás

Orvossal

1. Megjelenik egy fontos információs oldal az Ön böngészőjében: kérjük, tegye meg az ott leírt két egyszerű lépést.

2. Néhány percen belül kap egy e-mailt a rendszerünktől: a levélből kattintva megnyílik egy oldal az Ön böngészőjében: azon tud fizetési módot választani.

A megrendelőlap elküldését követően...

Mobilon nézi ezt az oldalt?

Fordítsa vízszintes nézetbe (fekvőbe) a mobilt: úgy nagyobbak lesznek a betűk és az adatmezők a lentebb található megrendelőlapon.

A kifizetést követően:

Ha bankkártyával fizet sikeresen, akkor várhatóan egy órán belül elküldi a rendszerünk a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail címre.

Ha utalással fizet sikeresen, akkor várhatóan egy munkanapon belül küldjük a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail-címre.

Az e-mailből töltheti le az ÁFA-mentes számlát a kifizetett díjról. A számlán az „Online tanfolyam-hozzáférés (Elmélet és Gyakorlat modulok)” megnevezés fog szerepelni.

Bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk Önt az OTP Mobil SimplePay felületére. Ezt a kiemelkedően biztonságos rendszert használja pl. a MÁV és rengeteg más szolgáltató. Bizonyára ismerős lesz a felület.

Az Ön bankkártyájának adatai nem jutnak el hozzánk. Csak a sikeres fizetésről kapunk egy értesítést, amit a rendszerünk automatikusan az Ön rendeléséhez kapcsol. Így tudunk gyorsan hozzáférést adni Önnek a tanfolyami modulhoz.

Az átutalásos fizetést közvetlenül a mi bankszámlánkra tudja teljesíteni. Az átutalásokat kézzel kell beérkeztetnünk, ezért a sikeres fizetést követő kb. egy munkanapon belül tudunk Önnek hozzáférést adni a tanfolyami modulhoz.

Tartós Fogyás Orvossal – tanfolyam fogyni és gyógyulni vágyóknak.

Információ: drdaboczi@drfogyas.hu

© Borka Balázsné dr. Dabóczi Andrea orvos, e.v., nyilv.tart. szám: 50154520 | Borka Balázs e.v., nyilv.tart. szám: 32420687

A biztonságos online fizetést az OTP Mobil Kft.

által fejlesztett SimplePay biztosítja.