JELENTKEZÉS

Tartós Fogyás Orvossal

dr. Dabóczi Andrea táplálkozásterápiás orvos és

fogyásszakértő tanfolyama fogyni és gyógyulni vágyóknak

Tartós

Fogyás

Orvossal

1. Megjelenik egy fontos információs oldal az Ön böngészőjében: kérjük, tegye meg az ott leírt két egyszerű lépést.

2. Negyedórán belül kap egy e-mailt a rendszerünktől: a levélből kattintva megnyílik egy oldal az Ön böngészőjében: azon tud fizetési módot választani.

A megrendelőlap elküldését követően...

Mobilon nézi ezt az oldalt?

Fordítsa vízszintes nézetbe (fekvőbe) a mobilt: úgy nagyobbak lesznek a betűk és az adatmezők a lentebb található megrendelőlapon.

A kifizetést követően:

Várhatóan egy órán belül elküldjük a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail címre.

Az e-mailből töltheti le az ÁFA-mentes számlát a kifizetett díjról. A számlán az „Online tanfolyam-hozzáférés (Elmélet és Gyakorlat modulok)” megnevezés fog szerepelni.

Bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk Önt az OTP Mobil SimplePay felületére. Ezt a kiemelkedően biztonságos rendszert használja pl. a MÁV és rengeteg más szolgáltató. Bizonyára ismerős lesz a felület.

Az Ön bankkártyájának adatai nem jutnak el hozzánk. Csak a sikeres fizetésről kapunk egy értesítést, amit a rendszerünk automatikusan az Ön rendeléséhez kapcsol. Így tudunk gyorsan hozzáférést adni Önnek a tanfolyami modulhoz.

Az átutalásos fizetés is az OTP Mobil által üzemeltetett SimplePay rendszeren keresztül történik. Önnek az OTP Mobil továbbító bankszámlájára kell utalnia (ez nagyon egyszerű lesz, csak az utasításokat kell követnie). Így kb. egy órán belül automatikus értesítést kap a rendszerünk a kifizetésről, és küldi Önnek a tudnivalókat tanfolyam-hozzáférése kapcsán.

Tartós Fogyás Orvossal – tanfolyam fogyni és gyógyulni vágyóknak.

Információ: drdaboczi@drfogyas.hu

© Borka Balázsné dr. Dabóczi Andrea orvos, e.v., nyilv.tart. szám: 50154520 | Borka Balázs e.v., nyilv.tart. szám: 32420687

A biztonságos online fizetést az OTP Mobil Kft.

által fejlesztett SimplePay biztosítja.