JELENTKEZÉS

Tartós Fogyás Orvossal

dr. Dabóczi Andrea táplálkozásterápiás orvos és

fogyásszakértő tanfolyama fogyni és gyógyulni vágyóknak

Tartós

Fogyás

Orvossal

1. Megjelenik egy fontos információs oldal az Ön böngészőjében: kérjük, tegye meg az ott leírt két egyszerű lépést.

2. Negyedórán belül kap egy e-mailt a rendszerünktől: a levélből kattintva megnyílik egy oldal az Ön böngészőjében: azon tud fizetési módot választani.

Ha érdekli Önt a tanfolyam, de nem alkalmas Önnek egyik időpontsorozat sem, akkor kattintson ide, adja meg az e-mail címét, és értesítjük Önt, amint újabb csoportot nyitunk.

(Ezt a megrendelőlapot nem kell elküldenie! Az előbbi kék linkre kattintva egy másik, egyszerűbb űrlap nyílik meg: azt küldje be!)

Fontos! Egy csoportba legfeljebb 13 résztvevőt tudunk fogadni. A helyeket a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében töltjük fel. Legalább 8 résztvevő esetén indítjuk el a csoportot; ha esetleg kevesebben jelentkeznek az Ön által választott csoportba (ez már évek óta nem fordult elő), akkor másik csoportba jelentkezhet át, vagy visszafizetjük a tanfolyamdíjat.

Jelentkezés a tanfolyamra

A megrendelőlap elküldését követően...

Mobilon nézi ezt az oldalt?

Fordítsa vízszintes nézetbe (fekvőbe) a mobilt: úgy nagyobbak lesznek a betűk és az adatmezők a lentebb található megrendelőlapon.

Nem alkalmasak Önnek ezek az időpontsorozatok?

A kifizetést követően:

Várhatóan egy órán belül lefoglaljuk az Ön helyét a tanfolyamra, majd elküldjük a részletes tudnivalókat az Ön által itt megadásra kerülő e-mail címre.

Az e-mailből töltheti le az ÁFA-mentes számlát a kifizetett díjról. A számlán az „Online tanfolyam-hozzáférés (mindhárom modul)” megnevezés fog szerepelni.

Bankkártyás fizetés esetén átirányítjuk Önt az OTP Mobil SimplePay felületére. Ezt a kiemelkedően biztonságos rendszert használja pl. a MÁV és rengeteg más szolgáltató. Bizonyára ismerős lesz a felület.

Az Ön bankkártyájának adatai nem jutnak el hozzánk. Csak a sikeres fizetésről kapunk egy értesítést, amit a rendszerünk automatikusan az Ön rendeléséhez kapcsol. Így tudjuk gyorsan lefoglalni az Ön helyét a tanfolyami csoportban.

Az átutalásos fizetés is az OTP Mobil által üzemeltetett SimplePay rendszeren keresztül történik. Önnek az OTP Mobil továbbító bankszámlájára kell utalnia (ez nagyon egyszerű lesz, csak az utasításokat kell követnie). Így kb. egy órán belül automatikus értesítést kap a rendszerünk a kifizetésről, és küldi Önnek a tudnivalókat tanfolyamrészvételével kapcsolatban.

Tartós Fogyás Orvossal – tanfolyam fogyni és gyógyulni vágyóknak.

Információ: drdaboczi@drfogyas.hu

© Borka Balázsné dr. Dabóczi Andrea orvos, e.v., nyilv.tart. szám: 50154520 | Borka Balázs e.v., nyilv.tart. szám: 32420687

A biztonságos online fizetést az OTP Mobil Kft.

által fejlesztett SimplePay biztosítja.